marktkraam kopen

Bel ons: 010 - 426 09 25

Bel ons: 010 - 426 09 25

marktkraam kopen

Profiteer tijdelijk van 10% korting op onze verkoop marktkramen!

Tegenwoordig wordt de marktkraam met zijn hippe en duurzame uitstraling veel ingezet op beurzen, in winkels, in restaurants, tijdens evenementen, met pop-up initiatieven en op feesten. Met een marktkraam heeft u een ruime en flexibele mogelijkheid om uw producten op een eigentijdse manier te presenteren.

Of het nu gaat om een standaard marktkraam of een marktkraam naar eigen idee, wij denken graag mee over uw wensen. U kunt van te voren een 3d-ontwerp van uw kraam ontvangen. Hiermee krijgt u een goede indruk van hoe uw eigen kraam eruit komt te zien. Na akkoord, of aanpassingen gaan wij in productie! U vraagt, wij leveren.

 

De marktkramen zijn in diverse formaten leverbaar van 150 cm breed tot 400 cm breed. De standaard uitvoering van de marktkraam is in gegalvaniseerd staal, maar vanaf 210 cm is een oudhollandse houten opbouw met bourgondische uitstraling ook mogelijk.

Het pvc bovenzeil kan full colour naar wens bedrukt worden. Natuurlijk zijn er ook standaard kleuren leverbaar in rood-wit, groen-wit, blauw-wit en geel-wit, met of zonder volant.

De kramen zijn met diverse extra’s uit te breiden, zoals  met een achterzeil, tafelrok, tafelzeil en zijzeilen, in standaard kleuren of full colour bedrukt naar uw wens.

 

koffiekraam | Kersbergen | 3d

EEN HIPPE & DUURZAME MARKTKRAAM?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

 

poffertjes | kraam | Kersbergen

MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bekijk hier ons portfolio!

 


 marktkraam kopen

 

Wij werken met plezier voor